mandag den 22. oktober 2012

Next stop: Arusha!

I dag staar den paa  pakning og den sidste smule shopping i Bukoba inden vi i morgen rejser til Arusha. Vores planer er blevet aendret saa vi rejser lidt tidligere da en maaned til at opleve byen og korene her bliver lige lang nok tid. Den sidste uge har staaet paa forskellige ture og besoeg, saa her faar i lige ugen i billeder:

Onsdag til fredag var jeg paa besoeg ved to andre volontoerer fra Danmission som arbejder paa en Primary school i Karagwe. En skole hvor bygningerne er gamle og slidte men med rigtig dygtige laerere, desvaerre ligger de dog vaegt paa at eleverne skal straffes naar de goer noget som ikke er i orden. Dette er rigtig frustrerende at fornemme og svaert for de to volontoerer at goere noget ved, men saa kan de heldigvis give dem mange andre gode oplevelser. Her har vi sports and games sammen eleverne som gik rigtig meget op de sanglege som de andre har laert, isaer Boogie woogie var et kaempehit.

Soendag var jeg med Kashura Choir ude at besoege en anden menighed hvor de skulle medvirke til gudstjenesten. Efter en 4 timers lang gudstjeneste var vi klar til et par timers auktion som foregik inde kirken med baade hoens og geder. En vaeldig festlig og laaang dag. 

Koret der varmer op inden gudstjenesten.

Loerdag stod den paa tur paa Victoriasoen sammen med nogle af de andre danskere i omraadet.

Vi var paa besoeg paa nogle oer - Hold da op hvor kan man foele sig forfaerdeligt meget som turist naar man kommer 10 hvide og glor paa hvordan folk lever her.

Og saa var der ogsaa tid til badning paa de laekre strande!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar