torsdag den 6. september 2012

Jambo Mzungu!!

Saa er vi landet i Tanzania efter en laang rejse, men det er heldigvis gaaet rigtig godt!
Dagen i dag er gaaet med at koere gennem Uganda til Bukoba, Tanzania og nu er inkvateret paa kirkens hotel.

Lyden af pelikaner der skraepper som spaedboern forstyrrer midt i den tiltraengte middagslur, foerste smagsproeve paa madbananer til frokosten osv. - Indtrykkene er mange og forskellige! Koereturen har givet os en god fornemmelse af dagliglivet for mange Tanzanianere, boern der gaar til skole, kvinder der staar ved deres groentsagsboder og maend der holder klar til at koere taxa paa deres scootere. Vi bor lige ud til Victoriasoen og en tur paa stranden gav mig hurtigt en fornemmelse af hvor ivrige de unge er efter at faa brugt deres engelsk og hoere om Danmark (og maaske ogsaa bare at tale med en Mzungu.) Lige saa snart jeg kom ud fra hotellets grund kom en ung fyr med hans lillebror paa to aar og fortalte en masse om Tanzania og ville selvfoelgelig ogsaa gerne hoere om Danmark.

Det var bare lige et lille indlaeg efter den foerste dag her i Tanzania inden turen i morgen gaar ud til Ruhija School of Music. Haaber I har det godt hjemme i DK.
Smil herfra!

2 kommentarer:

  1. Hej Margrethe!
    Dejligt at høre du er kommet godt frem. Og det lyder allerede meget eksotisk ;) Fantastisk at de unge mennesker er så ivrige efter at få praktiseret deres engelsk.
    "Missionshoteller" har jeg hørt om, men ikke "kirkehoteller". Mon du har fået værelse i det "aller-helligste"?
    Gad vide om der kommer fotos på bloggen.... hvis det understøttes?
    Sov godt og god tur videre til musikskolen :)
    HA

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej:) Tak for hilsnen:) Kan desvaerre ikke faa det til at fungere med at uploade billeder til bloggen, maaske de kommer senere.
      Mange hilsner M

      Slet